MENU
Lagedruk spuitgieten: TSG Mooie strakke oppervlakken met een grote maatnauwkeurigheid  

Mooie strakke oppervlakken met een grote maatnauwkeurigheid

Lagedruk spuitgieten: TSG

Met thermoplastisch spuitgieten maakt u vooral grote, dikwandige producten met vloeiende contouren, strakke oppervlakken en specifieke details. Een TSG-product heeft een hoge stabiliteit en stijfheid. Een ander groot voordeel is de maatnauwkeurigheid. TSG-producten krimpen niet en hebben geen invalplekken.

Ook mooie TSG-zichtproducten: met natlak

TSG-producten hebben wel altijd een soort vlampatroon, maar zijn zeer goed te lakken. Het productoppervlak kan zonder voorbehandeling naar onze natlak lakkerij. Een zichtproduct van hoge kwaliteit kan bij ons dus heel goed een TSG-product zijn.

Grote capaciteit, korte levertijd & productvolumes tot wel 8.500 cc

Onze productiemachines hebben een grote capaciteit en kunnen vormen met een volume van wel 8.500 cc spuitgieten. Combinatietechnieken met andere materialen zoals staaldelen, andere thermoplasten en keramisch materiaal werken goed. De matrijzen zijn van aluminium en hebben kortere levertijden en lagere kosten. Het productieprocedĂ© en de matrijs zijn bovendien eenvoudig te wijzigen.

Interne expansiedruk voorkomt nakrimp

TSG is een bijzondere vorm van spuitgieten. Tijdens het productieproces ontstaat er door vergassing van een blaasmiddel een interne expansiedruk in het materiaal. Die druk duwt het materiaal krachtig tegen de wand van de matrijs. Hierdoor zijn er geen nakrimp en invalsplekken.

+31 (0)578 - 692 700

Stel ons een vraag

Wilt u ons een bestand sturen
Gebruik dan onze WeTransfer »

U kunt ons ook mailen op


VMT Products - Pros in polymers & production
Europaweg 28 - 8181 BH Heerde, NL - +31 (0)578-692 700 -