MENU
Hoge kwaliteit in kunststofproductie Wij houden ervan om ons werk goed te doen  

Wij houden ervan om ons werk goed te doen

Hoge kwaliteit in kunststofproductie

Wij houden ervan om ons werk goed te doen. Onze kennis, ervaring en machines zetten we in om het beste productieproces voor klanten te bedenken en uit te voeren. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Service van start tot finish: alles onder 1 dak

Van ontwerp tot eindproduct hebben wij vakmensen in huis. En wij hebben een betrouwbaar, uitgebreid machinepark.

Een plan op een bierviltje of CAD CAM-tekening rolt via Engineering en onze Gereedschapsmakerij al snel in series uit onze Spuit- of Rotategieterij. Vervolgens kan het meteen door naar onze natlakstraat en de assemblage. Daar gaat het product dan in dozen de deur uit - of als voorraad het magazijn in. Het kan allemaal. 

Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling en uitwerking van uw idee en kunnen u vaak al helpen bij kleine series. Hoe groot of klein, dik of dun u het kunststof ook wilt laten produceren. Om de mogelijkheden voor u te bespreken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling sales of met één van onze engineers.

Ambacht, kennis en techniek sinds 1958

Onze start was in 1958. De Veluwse Modelmakerij Tijssen: VMT. Ambacht, kennis en techniek zijn nog steeds de pijlers van het bedrijf. Samen met de constante hoge kwaliteit zijn wij daarmee uitgegroeid tot een internationale, industriële onderneming in de kunststoftechnologie.

Internationaal kwaliteitsbedrijf in de kunststoftechnologie

We maken nog steeds kwaliteitsmatrijzen, maar we kunnen nu ook uitzonderlijk grote producten spuitgieten. Dat kunnen maar weinig bedrijven in Nederland. Onze communicatie-lijnen zijn kort en iedereen doet datgene waar hij goed in is. Wij houden ontwikkelingen bij, experimenteren en doen zelf onderzoek zoals bijvoorbeeld naar nieuwe materialen als bio-plastics. Wij werken wel internationaal, maar blijven in Heerde. Zo groeien wij verder.

+31 (0)578 - 692 700

Stel ons een vraag

Wilt u ons een bestand sturen
Gebruik dan onze WeTransfer »

U kunt ons ook mailen op


VMT Products - Pros in polymers & production
Europaweg 28 - 8181 BH Heerde, NL - +31 (0)578-692 700 -