ISO 9001 gecertificeerd

VMT Products is in het voorjaar van 2016 ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met de ISO 9001-certiciering laat VMT Products zien te voldoen aan de eisen en richtlijnen die worden gesteld aan het bewaken van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Hoge kwaliteit in kunststofproductie

De ISO-certificering toont aan dat VMT Products in staat is om te voldoen aan de eisen van huidige en toekomstige klanten en aan de wet- en regelgeving die op onze producten van toepassing is. Het laat zien dat klanten van VMT Products er altijd op kunnen vertrouwen dat zij bij ons aan het juiste adres zijn voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Wij blijven continu zorgen voor hoge kwaliteit in kunststofproductie.

Kwaliteit en tevredenheid

VMT Products is dé specialist op het gebied van kunststofproductie. Ons spuitgietbedrijf heeft alles onder één dak. Wij kunnen het totale traject op het gebied van kunststofproductie voor u verzorgen, van ontwerp tot eindproduct. Bespreek uw productontwerp met de ingenieurs in onze ontwerpafdeling, laat de matrijs maken in onze gereedschapsmakerij en bekijk het productieproces in onze spuitgieterij of rotatiegieterij. Daarna kunt u het product laten lakken. Op verzoek bewaren wij uw producten ook voor later gebruik en kunnen wij iedere gewenste voorraad aanhouden. En doordat alle stappen onder één dak worden uitgevoerd, kunnen we de hoogste kwaliteit en tevredenheid garanderen. Onze ISO 9001-certicering onderstreept dit; VMT Products is uw ideale partner op het gebied van kunststofproductie.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van kunststofproductie bij VMT Products contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!