Kunststof producten voor de sportsector

Wilt u kunststof sportproducten laten maken? VMT Products is uw partner voor de ontwikkeling en productie van kunststof producten voor de sportsector.

Reddingspoppen: robuust en duurzaam

Een ander kunststof product dat we bij VMT Products produceren zijn kunststof duikpoppen. Deze poppen worden gebruikt bij reddingsoefeningen. Ze moeten niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook kunnen drijven en bestand zijn tegen de impact van (zout) water en chemicaliën die in zwembaden worden gebruikt. Deze kunststof poppen maken we met behulp van het rotatiegietproces. Met dit proces kunnen we zowel holle als robuuste kunststofproducten produceren. Ideaal om de poppen licht maar toch ook sterk te laten zijn en daarnaast drijfvermogen te geven. Voor de productie van de poppen gebruiken we Polyethyleen (PE), een materiaal wat goed bestand is tegen onder meer zout en chloor.

Optimale allround ondersteuning

Bij VMT Products bieden we u de perfecte allround ondersteuning – van het eerste idee tot het eindproduct. Bespreek uw eerste ontwerp met onze ingenieurs in productontwikkeling, laat uw mal maken in gereedschapsmakerij en bekijk het productieproces in onze spuitgieterij of rotatiegieterij. Natuurlijk kunnen we uw afgewerkte producten ook lakken.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een partij die voor u kunststof sportproducten kan vervaardigen? Bij VMT Products doen we dit graag voor u. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten gaan graag met u in gesprek en adviseren u graag.