Kunststof behuizingen en producten voor de medische sector

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kunststof producten voor de medische sector? Dan bent u bij VMT Products aan het juiste adres. Of het nu gaat om kunststofbehuizingen en onderdelen voor meetinstrumenten in laboratoria, onderdelen voor ziekenhuisbedden of behuizingsdelen en displays voor elektronische kasten en apparaten – wij zijn uw partner voor de ontwikkeling en productie van kunststofproducten voor de medische sector.

Robuust, gemakkelijk te gebruiken en visueel aantrekkelijk

Een kunststofproduct voor de medische sector moet aan verschillende eisen voldoen. Naast vorm en uiterlijk is het zeker in deze sector van belang dat kunststof producten functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom houden we bij VMT Products al vanaf de productontwikkelingsfase rekening met de functionaliteit en het gebruiksgemak van kunststof producten. Daarnaast worden producten in de medische sector vaak intensief gebruikt. Ze moeten dus ook slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen. Wij kunnen u adviseren welke type kunststof het beste geschikt is voor uw toepassing. Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie van kunststofproducten voor de medische sector zijn we in staat om robuuste, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke kunststof producten te maken. En omdat we alle stappen zelf uitvoeren, kunnen we een uitstekende productkwaliteit garanderen.

Optimale allround ondersteuning

Bij VMT Products ontwikkelen en produceren we niet alleen kunststof producten en behuizingen, maar begeleiden we u ook tijdens het hele productieproces – van het oorspronkelijke idee tot het eindproduct. Laat onze ingenieurs u adviseren bij de ontwikkeling van producten, laat de productie van matrijzen in onze gereedschapswinkel uitvoeren en volg het productieproces in onze spuitgieterij of rotatiegieterij. Ook kunnen we de eindproducten later voor u lakken. Bij VMT Products bieden we u complete allround ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en productie van kunststof producten voor de medische sector.

Meer dan standaardwerk

Op de foto hierboven ziet u een kunststof product dat wij vervaardigd hebben voor de medische industrie. Het betreft een vormdeel voor een medisch apparaat, gemaakt met behulp van rotatiegieten. Met deze techniek kunnen wij holle kunststofproducten in verschillende vormen en maten produceren. Een mooi voorbeeld van maatwerk door VMT Products, dat laat zien dat we echt inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Meer informatie over VMT Products?

Bent u op zoek naar een kunststof behuizing of product voor de medische sector dat sterk, mooi en gemakkelijk te gebruiken is? Dan is VMT Products de juiste partner voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag!