Kunststof behuizingen en producten voor machine en apparatenbouw

Bent u op zoek naar kunststof behuizingen of producten voor de machine en apparatenbouw sector? Dan bent u bij VMT Products op de juiste plek. Of het nu gaat om een mooi en gebruiksvriendelijk display of behuizingsdelen ter bescherming van uw product – wij zijn uw partner als het gaat om de productie en ontwikkeling van solide en op maat gemaakte kunststof producten in de wereld van de machine- en apparatenbouw.

Functionaliteit en esthetiek

In de sector van de machine- en apparatenbouw worden de meest uiteenlopende eisen aan behuizingen en kunststofproducten gesteld. Een beeldscherm moet bijvoorbeeld niet alleen bijzonder gemakkelijk te gebruiken zijn, maar ook een zekere robuustheid hebben zodat deze een lange levensduur heeft en de gevoelige elektronica goed wordt beschermd. Bovendien moet het geheel esthetisch een mooie uitstraling hebben. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee bij de ontwikkeling en productie. Bij VMT Products begrijpen we deze vereisten en kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring kunststof producten produceren die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Verschillende materialen voor uw kunststof product

Voor de vervaardiging van kunststof behuizingen of producten heeft VMT Products de beschikking over veel verschillende materialen. Of het nu polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), polystyreen (PS) of polyamide (PA) is – samen met onze experts vinden we altijd het juiste materiaal voor de productie van uw kunststof product. Daarbij kijken we ook naar de mogelijkheden om te komen tot duurzame kunststof producten waarmee we belasting van het milieu kunnen verminderen. Onze ingenieurs adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling.

Optimale allround ondersteuning

Bij VMT Products ontwikkelen en produceren we niet alleen kunststof producten en behuizingen, maar begeleiden we u ook tijdens het hele productieproces – van het oorspronkelijke idee tot het eindproduct. Laat onze ingenieurs u adviseren bij de ontwikkeling van producten, laat de productie van matrijzen in onze gereedschapswinkel uitvoeren en volg het productieproces in onze spuitgieterij of rotatiegieterij. Ook kunnen we de eindproducten later voor u lakken. Bij VMT Products bieden we u de perfecte allround ondersteuning.

Maak een afspraak met VMT Products!

Bent u actief in de machine en apparatenbouw en op zoek naar een deskundige en betrouwbare partij die voor u kunststof behuizingen en producten kan vervaardigen? Neemt u dan contact op met VMT Products. Onze medewerkers helpen u graag.