VMT Products: uw partner in kunststofproductie

VMT Products is dé specialist op het gebied van kunststofproductie. Ons spuitgietbedrijf heeft alles onder één dak. Wij kunnen het totale traject op het gebied van kunststofproductie voor u verzorgen, van ontwerp tot eindproduct. Bespreek uw productontwerp met de ingenieurs in onze ontwerpafdeling, laat de matrijs maken in onze gereedschapsmakerij en bekijk het productieproces in onze spuitgieterij of rotatiegieterij. Daarna kunt u het product laten lakken. Op verzoek bewaren wij uw producten ook voor later gebruik en kunnen wij iedere gewenste voorraad aanhouden. En doordat alle stappen onder één dak worden uitgevoerd, kunnen we de hoogste kwaliteit en tevredenheid garanderen.

Verschillende materialen voor uw plastic product

Bij VMT Products kunt u uw kunststofproducten laten maken op basis van verschillende materialen. Of het nu polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) of polyamide (PA) of een ander materiaal is – onze ingenieurs geven u gedetailleerd advies over de verschillende materialen, zodat u altijd het perfecte kunststof voor uw product heeft. Ook verwerken wij verschillende thermoplasten (TPE), die in toenemende mate als rubbervervanger worden gebruikt.

Duurzaamheid zit in ons DNA

De productie van kunststoffen resulteert vaak in een hoog energieverbruik, wat op zijn beurt een negatieve invloed heeft op het milieu. Dat is de reden waarom we constant bezig zijn om onze productieprocessen te optimaliseren en efficiënter te maken en zo energiebesparing te realiseren en het milieu te ontlasten. Daarnaast hebben we ook steeds meer duurzame materialen in ons assortiment, zoals biologische kunststoffen die niet alleen sterk maar ook afbreekbaar zijn. Daarnaast kijken we samen met de klant naar mogelijkheden om gebruikt kunststof te recyclen en opnieuw te gebruiken in andere producten. Duurzaamheid zit bij VMT Products in het DNA.

Jarenlange ervaring en toewijding

VMT Products is gestart in 1958 als Veluwse Modelmakerij Tijssen. Ambacht, kennis en techniek zijn nog steeds de pijlers van ons bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en toewijding en de constante hoge kwaliteit van onze dienstverlening zijn wij uitgegroeid tot een internationale, industriële onderneming in de kunststoftechnologie. Onze communicatielijnen zijn kort en iedereen doet datgene waar hij goed in is. Wij houden ontwikkelingen bij, experimenteren en doen zelf onderzoek, bijvoorbeeld naar nieuwe materialen als bio-plastics. Uitstekende kwaliteit, optimale klantenservice en energiezuinige en duurzame productie: dat is waar VMT Products voor staat!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen over ons bedrijf of hoe we werken contact met ons op. Wij staan u graag te woord.