Services

Productontwikkeling

Samen met de specialisten van ProInnovate verzorgen wij het ontwerp en de ontwikkeling van uw kunststofproduct van A tot Z. Onze ingenieurs maken het productontwerp perfect passend bij uw wensen en eisen.

Materialen

Wij hebben een breed scala aan materialen tot onze beschikking als grondstof voor uw kunststofproduct. Afhankelijk van het gewenste kunststofproduct kiezen we het materiaal met de meest geschikte eigenschappen.

Gereedschapsmakerij

De benodigde matrijs of mal voor uw kunststof product kunnen wij maken in onze eigen gereedschapsmakerij. Wij kunnen matrijzen maken en aanpassen voor iedere spuitgiettechniek en voor ieder productaantal.

Productie

Er zijn verschillende technieken voor de productie van kunststofproducten. Afhankelijk van het soort en aantal kunststofproducten dat u wilt laten produceren, kiezen wij de meest geschikte productietechniek.

Lakkerij

Bij VMT Products beschikken we over een eigen lakkerij waar we uw kunststof product kunnen lakken in iedere gewenste kleur en met uiteenlopende glanseffecten. U laat ons weten hoe u het wilt hebben en wij regelen het in onze lakkerij.

Logistiek

Of het nu gaat om opslag, voorraadbeheer of transport van kunststof producten: wij hebben een passende oplossing voor elk logistiek vraagstuk. Bekijk hier wat de logistieke mogelijkheden bij VMT Products zijn.