Voor klanten in de medische sector maakt VMT Products al jarenlang kunststof producten. Wij zijn goed op de hoogte van de eisen op functioneel en esthetisch gebied. Dat maakt dat veel klanten in de medische sector al jarenlang met ons samenwerken.

In de agrarische sector zien we een verschuiving van staal naar kunststof plaatsvinden. Behuizingdelen en kappen die voorheen van plaatstaal werden gemaakt, worden tegenwoordig veelal van kunststof gemaakt. Met alle voordelen van dien.

De koeltechniek- en klimaatbeheersing industrie is een sector waar veel kunststofproducten worden gebruikt. Van ventilatorhuizen tot waaierschoepen; VMT kent de wensen en eisen van deze sector en is al jarenlang actief op deze markt.

Vervaardigers van sportartikelen komen vaak bij VMT products met opdrachten voor rotatieproducten. Een voordeel van producten gemaakt op basis van rotatiegieten is dat deze hol zijn; dat maakt ze bij uitstek geschikt voor drijvende toepassingen voor bijvoorbeeld de watersport.

Bij machines en apparaten mogen behuizingdelen niet ontbreken. Zij zorgen voor bescherming en daarnaast maakt een mooie display uw apparaat echt af. VMT Products denkt met u mee bij het ontwerp van de vorm en functie van uw behuizing. En in onze eigen lakkerij kunnen we ook de afwerking van uw product verzorgen.

Natuurlijk zijn er projecten die buiten de sectoren categorieën vallen. Een aantal daarvan worden op deze pagina beschreven.