Kunststof behuizingen en producten voor koeltechniek en klimaatbeheersing

De industrie op het gebied van koeltechniek en klimaatbeheersing is een sector waar veel gebruik wordt gemaakt kunststofproducten. Denk bijvoorbeeld aan kunststof behuizingen of onderdelen voor ventilatoren, zoals kunststof waaierschoepen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de kunststofproductie kent VMT Products de wensen en eisen van deze sector inmiddels als geen ander. We zijn daarmee de perfecte partner voor de productie van kunststof behuizingen in de wereld van koeltechniek en klimaatbeheersing.

Complete allround verzorging

Bij VMT Products zorgen we voor de juiste begeleiding en ontzorgen we u gedurende het gehele productieproces – van de eerste ideeën tot het uiteindelijke eindproduct. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke eisen en richtlijnen er van toepassing zijn op uw kunststofproduct en wat in uw situatie de beste materialen zijn om te gebruiken. Daarnaast kunnen we u adviseren over vorm en functionaliteit van uw kunststof product. En indien gewenst verzorgen we ook zaken als de afwerking, inserts en lakfinish. Bij VMT Products bieden we u complete allround ondersteuning. En omdat we zelf alle stappen kunnen uitvoeren, kunnen we altijd de beste kwaliteit en tevredenheid garanderen.

Verschillende kunststof producten

Naast kunststof behuizingen voor ventilatoren of ventilatorbladen produceren we ook displays en bedieningspanelen voor koel- en klimaatregelingsunits. Bij dit type kunststof producten zijn vooral de aspecten gebruikersvriendelijkheid en uiterlijk extra belangrijk. Bij VMT Products weten we wat er bij komt kijken om kunststof producten zoals deze te ontwerpen en produceren. Wij gaan hierover graag met u in gesprek en zorgen voor een passend advies om te komen tot een goede oplossing voor uw vraagstuk.

Verschillende materialen

We gebruiken een breed scala aan materialen voor de fabricage van uw kunststof behuizing, ventilatorbladen of bedieningsdisplays. Zo zetten we steeds vaker verschillende soorten thermoplasten (TPE) in, die in toenemende mate als een rubbervervanger worden gebruikt. Of het nu polyamide (PA)polyethyleen (PE) of polypropyleen (PP) is – de ingenieurs op onze ontwerpafdeling kunnen u uitgebreid adviseren over de verschillende eigenschappen van de verschillende materialen.

Advies of meer informatie?

Wilt u kunststof behuizingen voor ventilatoren of ventilatorbladen laten fabriceren of meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van kunststofproductie? Neemt u dan contact op met VMT Products. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag een passend advies.