Kunststof behuizingen en producten voor de agrarische sector

In de agrarische sector wordt steeds meer kunststof gebruikt in plaats van staal. Behuizingsdelen en afdekkappen die vroeger vaak uit staal waren vervaardigd, zijn tegenwoordig steeds vaker van kunststof. VMT Products is uw specialist voor de ontwikkeling en productie van kunststof behuizingen voor de agrarische sector.

Solide en duurzame producten

Klanten in de agrarische sector zijn veelal op zoek naar oplossingen voor stalinrichtingen en beschermkappen voor machines. Deze moeten bijzonder stabiel en robuust zijn. Daarom mengen we bij VMT Products het plastic bijvoorbeeld met glasvezel zodat het eindproduct nog sterker wordt. In vergelijking met staal hebben kunststof behuizingen of afdekkingen daarnaast een veel langere levensduur. Kunststof is namelijk veel minder onderhevig aan erosie en aantasting door meststoffen en zuren in stallen. Kunststofdelen zijn dus niet alleen even sterk als onderdelen van staal, ze zijn ook veel langer bruikbaar. Heeft u dus kunststof behuizingen of afdekdelen voor uw machines nodig? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën met onze ingenieurs in de ontwerpafdeling.

Perfecte allround verzorging

Naast het ontwikkelen en produceren van kunststof producten, zorgen we bij VMT Products voor de juiste begeleiding gedurende het gehele productieproces – van het oorspronkelijke idee tot het eindproduct. Om een lange levensduur van uw producten te garanderen, voeren wij van tevoren uitgebreide spanningsanalyses uit. En indien gewenst kunnen wij ook een 3D-prototype voor u maken, zodat u zeker weet dat het eindproduct geheel naar uw wensen is voordat wij het in productie nemen. Bij VMT Products bieden we de perfecte allround ondersteuning en werken het hele traject intensief samen met onze opdrachtgevers.

Kennis en ervaring

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de productie van kunststofbehuizingen zijn wij de ideale partner voor bedrijven in de agrarische sector. We weten precies welke materialen we moeten gebruiken om het sterkst mogelijke kunststof te maken en onderzoeken graag samen met u mogelijkheden om te innoveren in de agrarische sector. Bovendien hoeft u zich nergens zorgen over te maken: wij ontzorgen u tijdens het gehele productieproces.

Kies voor VMT Products!

Bent u werkzaam in de agrarische sector en wilt u kunststof behuizingen of afdekkappen laten vervaardigen? Bij VMT Products bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.