Logistiek

Sommige kunststof producten zijn snel te produceren en kunnen direct op transport. Bij andere producten kan de productietijd een stuk langer zijn en is het juist handiger om een voorraad aan te houden. Of het nu gaat om opslag, voorraadbeheer of transport van kunststof producten: VMT Products heeft een passende oplossing voor elk logistiek vraagstuk.

Buffervoorraad en opslag

Wat is de oplage van het product en hoe vaak worden er nieuwe oplages verwacht? Wij nemen vooraf het gehele productieproces en de omzetsnelheid van de producten met u door. En op basis van die informatie richten we het logistieke deel optimaal in. Opslag en voorraadbeheer vormen een belangrijk onderdeel van het logistieke proces. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor de opslag van uw producten: wij slaan uw producten voor u op totdat u ze nodig heeft. Ook kunnen wij indien nodig een buffervoorraad voor u aanhouden. En als het aantal producten daalt tot onder een vooraf met u vastgesteld minimum, dan zetten wij automatisch de productie van een nieuwe oplage in gang en vullen we de voorraad weer aan tot een afgesproken maximum. Zo heeft u altijd een voorraad tot uw beschikking.

Transport

Ook het transport van uw kunststof producten is bij ons in goede handen. Wij vervoeren uw producten veilig en zorgvuldig en zorgen ervoor dat uw bestelling tijdig op het gewenste afleveradres wordt bezorgd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van opslag, voorraadbeheer of transport? Of over het bedrukken van uw kunststof producten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.