Klantervaringen

Bij VMT Products zien we goede samenwerking met de klant als basis voor een succesvol eindproduct. Met veel klanten voor wie wij kunststof producten ontwikkelen en produceren werken we al jaren samen. Een aantal van hen vertelt over hun ervaringen met VMT Products.

Biddle

“Bij Biddle werken we al jaren samen met VMT Products. Onze langdurige samenwerking is gebaseerd op onderling vertrouwen en hoge kwaliteit van de aan ons geleverde kunststof producten. De samenwerking met mijn contactpersoon op de afdeling Verkoop bij VMT ervaar ik als zeer prettig. Daarnaast zorgt de mogelijkheid voor externe opslag bij VMT voor veel leveringsgemak aan onze kant. Daardoor hebben we bij Biddle altijd kunststof producten op voorraad voor onze klanten. Bovendien kunnen we er met één telefoontje voor zorgen dat de gewenste buffervoorraad wordt aangevuld. Maar boven alles staat de goede kwaliteit van de eindproducten die VMT ons levert; daarbij is zelden sprake van afkeur.”

Medizon

Bij opdrachtgever Medizon zijn we helemaal van scratch af aan begonnen. We zijn voor hen aan de slag gegaan op basis van een lijst met eisen en wensen en hebben daarna het gehele productontwikkelproces mogen doorlopen. In nauwe samenwerking met Medizon hebben onze specialisten prototypes ontworpen en een unieke matrijs gebouwd. Het resultaat van de goede samenwerking is een eindproduct dat voldoet aan strenge technische producteisen en tevens geoptimaliseerd is voor zijn toepassing. Het gloednieuwe kunststof product is in november 2018 gepresenteerd op de vakbeurs voor de medische industrie Medica.