Kunststof product laten maken

Bent u op zoek naar een partner voor het maken van kunststof producten? Dan bent u bij VMT Products precies op de juiste plek! Wij kunnen het totale traject op het gebied van kunststofproductie voor u verzorgen – van ontwerp tot eindproduct. Wij willen u graag het mogelijke productieverloop presenteren en onze productietechnieken introduceren.

Produktontwikkeling: Planning en overleg

VMT Products kan het totale traject op het gebied van kunststofproductie verzorgen – van ontwerp tot eindproduct. In samenwerking met onze dochteronderneming ProInnovate verzorgen wij de planning van uw kunststofproduct. Bespreek uw eerste ideeën, verkrijg advies over de omzetbaarheid van uw project en verkrijg antwoorden over alle vragen rondom de materialen, de matrijzen en de productietechnieken. Zo kunnen wij alle relevante vragen al vooraf beantwoorden en het productieproces zonder problemen op gang brengen.

Laat uw matrijs produceren in ons gereedschapsmakerij

De juiste matrijs voor uw product kunnen wij in onze eigen gereedschapsmakerij zelf maken. De gereedschapsmakerij beschikt over meerdere CNC-freesmachines, zodat de 3D-tekeningen van de ontwerpafdeling perfect omgezet kunnen worden. Zo produceren wij matrijzen op maat voor uw individuele product. Natuurlijk kunnen wij ook aanpassingen of reparaties zelf uitvoeren.

Drie verschillende productietechnieken

Nadat u de matrijs heeft laten maken, kan het eigenlijke productieproces beginnen. Bij VMT Products heeft u hiervoor de keuze uit drie verschillende productietechnieken:

  • TSG-spuitgieten
  • Rotatiegieten
  • Compact Spuitgieten

Onze experts uit de productontwikkeling vertellen u graag welke techniek het beste is voor uw product.

Laat uw product lakken in ons eigen lakkerij

Graag lakken we u product ook nog in de gewenste RAL-kleur. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende kleuren alsook glanzende en matte effecten. Onze experts van de lakkerij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen over de productie van kunststof producten contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag!