VMT Products: Uw spuitgieterij uit Heerde

Bent u op zoek naar een spuitgieterij voor het produceren van kunststof producten? Dan bent u bij VMT Products precies op de juiste plek. Wij maken niet alleen kunststof producten voor u, maar ontzorgen u gedurende het hele productieproces. Zo kunnen wij meer bieden dan een gewone spuitgieterij. We willen u graag de voordelen van een partnerschap met ons bedrijf in detail uitleggen.

Een echte partner van ontwerp tot eindproduct

Bij VMT Products begeleiden wij u van ontwerp tot eindproduct. Voordat wij aan de slag gaan, willen we graag de eerste ideeën of productontwerpen met u bespreken. Op basis hiervan kunnen onze ingenieurs van de productontwikkeling precies bepalen welke productietechniek en welk materiaal het meest geschikt zijn voor uw kunststof product. Vervolgens worden de matrijzen binnen onze eigen gereedschapsmakerij vervaardigd. Daarna kunnen wij het eigenlijke productieproces opstarten. Hierbij wordt uw product binnen onze rotatie- of spuitgieterij gemaakt. Na de productie kunnen wij uw product indien gewenst ook meteen lakken. Aangezien wij alle stappen onder één dak uitvoeren, kunnen wij u de hoogste kwaliteit en tevredenheid garanderen.

Drie verschillende productietechnieken

Binnen onze spuitgieterij kunnen wij producten met behulp van drie verschillende technieken maken, namelijk TSG-spuitgietenrotatiegieten en compact spuitgieten. Elk van deze technieken heeft verschillende eigenschappen, waardoor zij geschikt zijn voor het maken van verschillende producten. Als u meer wilt weten over onze productietechnieken, klik dan door naar onze website of laat u adviseren door onze ingenieurs van de productontwikkeling.

Verschillende materialen voor uw kunststof product

Natuurlijk beschikt onze spuitgieterij ook over een groot selectie van verschillende materialen die wij kunnen gebruiken om uw product te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Polystyreen (PP), Polyetheen (PE) of Polycarbonaat (PC). Echter hoeft u zich niet zelf druk te maken over welk materiaal nu het meest geschikt is voor uw product. Onze ingenieurs van productontwikkeling leggen u graag de verschillende voordelen van de materialen uit en helpen u in het maken van de beste keuze.

Milieuvriendelijke spuitgieterij

Vaak resulteert de productie van kunststoffen in een hoog energieverbruik en heeft daarmee weer een negatieve invloed op het milieu. Daarom proberen wij steeds onze productieprocessen te optimaliseren, zodat wij het milieu kunnen ontlasten. Daarnaast gebruiken we ook steeds vaker duurzame materialen, zoals biologische kunststoffen. Door deze inspanningen hopen wij een bijdrage aan een milieuvriendelijkere wereld te kunnen leveren.

Meer weten over VMT Products

Als u meer wilt weten over onze spuitgieterij of een product bij ons wilt laten maken, neem dan gewoon contact met ons op. Wij staan u graag te woord.