ISO Certificering

2 november 2023

Afgelopen december is VMT weer geslaagd voor de ISO 9001-certificering. Daarnaast hebben we sinds december voor het eerst ook ons ISO 14001-certificaat behaald.

ISO 9001-certificering

De ISO 9001-certificering is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm is ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO) en richt zich op het verbeteren van de kwaliteit en klanttevredenheid binnen organisaties. Door te voldoen aan de eisen van ISO 9001 kunnen we aantonen dat we een effectief kwaliteitsmanagementsysteem hebben geïmplementeerd en we ons inzetten voor het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit.

Om ook dit jaar weer aan de ISO 9001-certificering te voldoen, vervullen we enkele criteria. Deze omvatten onder andere het vaststellen van een kwaliteitsbeleid, het definiëren van kwaliteitsdoelstellingen, het implementeren van passende processen en procedures, het monitoren van klanttevredenheid en het uitvoeren van interne audits.

ISO 14001 certificaat

Het ISO 14001-certificaat is een internationale norm voor milieumanagementsystemen. Dit certificaat richt zich op het identificeren, beheersen en verminderen van de milieu-impact van een organisatie.

De ISO 14001-norm stelt eisen aan het opzetten en implementeren van een effectief milieumanagementsysteem. Om deze certificering te kunnen behalen, voldoen we aan specifieke criteria en processen. Deze omvatten onder andere het vaststellen van een milieubeleid, het identificeren van milieuaspecten en -impacten, het implementeren van passende beheersmaatregelen, het monitoren en meten van prestaties en het uitvoeren van interne audits.

Dankzij dit certificaat kunnen we dan ook aantonen dat we ons bewust inzetten voor milieubescherming en duurzaamheid.

Nieuws/Blog

  • 2 februari 2024

    Wilt u kunststof producten laten spuitgieten? VMT Products is dé specialist op het gebied van kunststofproductie. Ons spuitgietbedrijf heeft alles [...]

  • 2 november 2023

    Tijdens het kunststof spuitgieten is veel energie nodig, wat een negatieve invloed op het milieu heeft. Daarom zijn we bij [...]

  • 2 november 2023

    Bij VMT blijft duurzaamheid een terugkerend thema. Dit speelt bij ons voornamelijk op twee onderdelen een rol. Aan de ene [...]