Nieuwe spuitgietmachine in bedrijf

31 maart 2021

Om te kunnen blijven voldoen aan de vraag naar lagedruk spuitgietonderdelen hebben wij in extra capaciteit geïnvesteerd. Met de nieuwe TSG-spuitgietmachine zorgen we ervoor dat we kunnen blijven voldoen aan de behoefte aan producten in verschillende afmetingen en vormen.

Extra capaciteit

De nieuwe spuitgietmachine is een van de grotere machines die wij bezitten. Wij gebruiken deze machine hoofdzakelijk voor het lage druk spuitgieten. Met de extra capaciteit kunnen wij garanderen dat bijna alle matrijzen op verschillende machines kunnen draaien, zodat onze productie blijft lopen, zelfs wanneer de vraag groot is.

Toepassingen en producten

De nieuwe machine heeft een sluitkracht van 650 ton en een inspuitvolume van ongeveer 5 liter. De TSG-spuitgietmachine is ideaal voor de productie van kunststof behuizingen, panelen en frames. VMT Products vervaardigt onder meer de volgende producten door middel van lage druk spuitgieten:

 • Behuizingsdelen en kunststof onderdelen voor medische hulpmiddelen;
 • Onderdelen voor ziekenhuisbedden;
 • Kunststof behuizingen voor elektronische meetinstrumenten;
 • Displays voor elektronische kasten en apparaten.
 • Etc.

Hoogwaardige technologie

Onze nieuwe machine is conform de laatste technieken. Hierdoor verbruiken wij aanzienlijk minder energie bij het spuitgieten van de kunststof onderdelen en kunnen wij dus steeds energie-efficiënter werken.

VMT Products: Service van A tot Z

Onze service omvat niet alleen de productie van TSG-spuitgietonderdelen, maar wij bieden u ook allround ondersteuning. Wij begeleiden u tijdens het gehele productieproces: van uw eerste idee tot het afgewerkte product.

Bespreek uw wensen met de ingenieurs van productontwikkeling, laat de matrijs maken in onze gereedschapsmakerij en neem een kijkje bij de productie in onze spuitgietafdeling. Natuurlijk kunnen we uw eindproduct ook achteraf lakken in onze lakkerij.

Meer weten over spuitgietmachines?

Wij zijn enthousiast over deze extra capaciteit voor het lagedruk spuitgieten, waarmee we samen met onze klanten kunnen blijven groeien en in de toekomst samen nieuwe spuitgietprojecten kunnen aanpakken. Heeft u vragen over onze spuitgietmachines of de mogelijkheden die TSG spuitgieten biedt? Neem dan contact met ons op!

Nieuws/Blog

 • 2 februari 2024

  Wilt u kunststof producten laten spuitgieten? VMT Products is dé specialist op het gebied van kunststofproductie. Ons spuitgietbedrijf heeft alles [...]

 • 2 november 2023

  Tijdens het kunststof spuitgieten is veel energie nodig, wat een negatieve invloed op het milieu heeft. Daarom zijn we bij [...]

 • 2 november 2023

  Bij VMT blijft duurzaamheid een terugkerend thema. Dit speelt bij ons voornamelijk op twee onderdelen een rol. Aan de ene [...]